Pametni elektronski številčnik

Najnaprednejša, visokotehnološka in baterijsko napajana komunikacijska naprava, ki spremeni običajne mehanske plinomere v pametne plinske števce.
Več
Pametni elektronski številčnik

INDA AMR sistem

Pametne komunikacijske naprave (z vgrajeno “plug and play” brezžično komunikacijo), pritrjene na obstoječih mehanskih plinomerih skupaj s programsko opremo za
zajemanje in hranjenje podatkov v oblaku, spremenijo vsako “staro” omrežje plinskih števcev, v avtomatski sistem za daljinsko odčitavanje števcev.
Več

DRAGO optična sonda

Pametna brezžična komunikacijska naprava, ki uporablja optično infrardečo (IR) komunikacijo, je nepogrešljiva v proizvodnji, ob inštalacijah in vzdrževalno-servisnih posegih za vse tipe pametnih števcev.
Več
Drago Optical Probe
Inda AMR System

INDA Data Logger

Popolna IoT (Internet of Things) samostojno delujoča naprava, ki zaznava različne vrednosti in podatke beleži v realnem času, ter jih sporoča v IoT programsko opremo v oblaku.
Več
INDA Factory 4.0

INDA Smart Factory

Več kot 20 let izkušenj v izgradnji programskih sistemov za podporo proizvodnje (MES ‒ Machine Execution Systems), nas je vodilo k razvoju sistema za optimizacijo proizvodnje, ki proizvodnji sledi, nadzira produktivnost in pomaga uporabniku doseči večji izkoristek ob uporabi istih virov.
Več

Reference